Webdesign by Xenus Sound & Vision       © 2014 - 2020 Xenus Sound & Vision

Dali Callisto Streaming Systeem


Het Dali Callisto systeem bestaat uit een Sound Hub (centrale controller) en een paar actieve luidsprekers die draadloos verbinding maken met de Hub.

Er is een vloerstaand- (Callisto 6) en een boekenplankmodel (Callisto 2), telkens verkrijgbaar in wit of zwart. Het zijn drieweg modellen en de vloerstaander heeft een dubbele woofer.

De conus is gemaakt van houtvezel en voorzien van Dali’s SMC-magneet uit de Epicon topreeks. Voorts hebben beide modellen dubbele tweeters: één ultralichte soft-dome en een ribbon-tweeter.

Voor de versterking zorgt de door Dali volledig zelf ontwikkelde en geoptimaliseerde 2 x 250W klasse D versterker.

De centrale Sound Hub bevat alle aansluitingen zoals USB, Bluetooth (Apt-X HD), analoge ingangen, optische en coaxiale ingangen.

De Sound Hub zendt het muzieksignaal draadloos via een 24-bit/96 kHz verbinding naar de Callisto-luidsprekers en kan uitgebreid worden met het befaamde Bluesound streaming- en multiroomsysteem (BluOS-module) dat muziek in hi-res audiokwaliteit afspeelt.

De Callisto-luidsprekers kunnen zo ook in een multiroomsysteem worden geintegreerd. Er is een bluetooth-afstandbediening die ook werkt als de Sound Hub in een afgesloten kast staat.<< Home