Webdesign by Xenus Sound & Vision       © 2023 Xenus Sound & Vision

Luidsprekers zijn het hart van je muzieksysteem en verdienen daarom speciale aandacht.  

Bij luidsprekers maken we een onderscheid tussen actieve en passieve luidsprekers.

Passieve luidsprekers hebben een aparte versterker nodig om geluid te produceren.

Actieve luidsprekers hebben een versterker ingebouwd.

Wij hebben verschillende luidsprekermerken die allemaal een andere klankkleur en weergave hebben.  Het gaat hier niet over beter of slechter, wel over anders! Terwijl een luidspreker zeker het meest bepalend is voor de kwaliteit, kan je deze niet los zien van de versterker.  Daarom bieden wij je verschillende kwaliteitsvolle luidsprekers die je kan komen beluisteren om de verschillen waar te nemen en te besluiten waar je persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

Dali biedt je een ruim gamma actieve hifi speakers.  Deze hebben een ingebouwde klasse D versterker en worden aangestuurd door een soundhub, een centrale component die de aansluitingen bevat en de muziek draadloos naar de luidsprekers stuurt.

Ook bij Bluesound en Klipsch vind je actieve speakers als onderdeel van streaming systemen.

Uiteraard hebben al deze merken monitors (bookshelf) en vloerstaande speakers, center en surround speakers en subwoofers maar ook architecturale oplossingen voor inbouw en buitenluidsprekers zijn beschikbaar.

Met Bluesound kan je ook een draadloos surround systeem (4.1) bouwen als je geen mogelijkheid hebt om luidsprekerkabels naar de andere kant van de kamer te leggen.
Luidsprekers

Pricelist DALI - Consumer 01-05.pdfKlipsch pricelist 2021.pdfFocal Full April 2021.pdfPricelist Bluesound - Consumer 2021-03.pdf